Open Forum

Expand all | Collapse all

Intercompany Postings suddenly quit working right

  • 1.  Intercompany Postings suddenly quit working right

    Posted 8 days ago
    We are using NAV 2017.  We post some AR transaction to AP between 2 companies.  This was working fine, but suddenly it's not.  Anyone ever had this happen???

    ------------------------------
    Xan
    Katy TX
    ------------------------------


  • 2.  RE: Intercompany Postings suddenly quit working right

    Posted 5 days ago
    Hey Xan

    I don't understand what you mean by "Automatic Intercompany Posting:? Do you have a customization to push transactions through the IC In/Out boxes? Typically, these require human intervention. Secondly, the Intercompany General Journal also needs human intervention to Post the transaction. I'm confrused!

    ------------------------------
    Alfredo Zelaya
    Sr. Systems Analyst
    Megadyne Americas LLC
    Fairfield NJ
    ------------------------------



  • 3.  RE: Intercompany Postings suddenly quit working right

    Posted 5 days ago

    This revolves around Intercompany setup. The first thing to look at in the NAV system is did any of your users make any changes?

    Second is the process by the user. The user has the ability to change what accounts get hit when receiving the Intercompany file.

    This is typically what we come across. If neither of those apply please provide some additional details around the error.

    ------------------------------
    Brett Hensley
    Business Development Manager
    Technology Management Concepts
    El Segundo CA
    ------------------------------



If you've found this thread useful, dive deeper into User Group community content by role